Milica Veličković
Foto: Printscreen/Printscreen

Vest da je učesnica Elite Milica Veličković u drugom stanju i da ona i Terza očekuju prinovu odjeknula je u domaćoj javnosti.

Oni su, uprkos turbulentnom odnosu, odlučili da zadrže bebu, te da na istom i rade, a sada se uživo u emisiju uključila Miličina sestra od tetke, Marija, koja je otkrila kako porodica gleda na pomenutu situaciju.

- Nismo rođene sestre, Milica je jedinica, ja sam joj sestra od tetke. Kako da ti kažem, mi smo bili u šoku s obzirom gde se nalaze i pod kojim okolnostima se to dogodilo, pogotovo što niko od nas najbližih nije bio tu sa njom kada se otkrivalo da je trudna. U tim prvim momentima smo bili u šoku. Nismo mislili ni da nije trudna, ni da jeste. Kada su nam se slegli utisci, to je na kraju krajeva lepa vest, živi su, zdravi su. Naravno da smo srećni, postaće majka, ona nema 17 ili 18 godina i mogla bi da vodi računa o detetu, jer nije dete. Mislimo da će ona biti dobra majka, niko to ne osporava, samo što nam je šok što je to u rijalitiju - rekla je Marija, a potom otkrila i kako je porodica reagovala:

Milica

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Kada su nam se slegli utisci, svi smo bili srećni, to je vest za radovanje, prijatelji, porodica, kolege...Svaka od njenih drugarica je bila presrećna. Milica će dete sigurno zadržati, ona je protivnik abortusa. Mislim da nije razmišljala o abortusu, ali mislim da nije planirala trudnoću, ni ona, a ni on nisu bili svesni niti su razmišljali da do toga može da dođe...Mama je srećna, Milica nažalost nema oca. I jedna i druga baka su presrećne, pošto će postati prabake, one su priželjkivale da se ostvari kao roditelj dok su njih dve žive.

Marija je priznala da su se Terza i njena sestra Milica smirili nakon svega i da sada deluju srećno.

- Deluju i meni srećno, nije ni Terza mali, ni ona, svesni su da nema prostora za skandalima i svađama, moraju da se fokusiraju jedno na drugo i na Milicu i njenu trudnoću.Mislim da bi bilo lepo da izbegnu sve svađe i skandale, mislim da će da izguraju u normalnim odnosima, da nećemo gledati ništa slično onome što smo gledali pre par meseci. Terza mi deluje srećno, videla sam da je plakao - rekla je ona, a onda je otkrila da li se njena porodica čula sa Terzinom porodicom:

- Nisu komunicirali - rekla je Marija za Pink.rs.

Terzina porodica nezadovoljna 

Čini se da njihove porodice nisu baš srećne zbog celokupne situacije, o čemu svedoči i oglašavanje njegovog brata za domaće medije.

- Još smo u šoku. Nije to trebalo tako da se desi, trebalo je da nađu neki stan. Dete ko dete može da ostane, ali to je njihova stvar. Neću da sudim da li ona treba da prekine trudnoću, nek se saberu. Neka traže gde će da žive i nek traže sebi neki posao. U kući nema mesta da žive, ja tu živim sa svojom porodici - rekao je Miloš, Terzin brat, za Pink.rs.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading