Stanislav Krofak
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

MMA borac i učesnik Elite, Stanislav Krofak, otkrio je tokom emisije uživo da je Maji Marinković skrenuo pažnju da mu ćerku ne spominje.

Sve je krenulo nakon pitanja gledalaca, kada je upitan da prokomentariše kako se oseća kada starleta njegovu ćerku naziva "ona tamo" i "druga strana".

- Nisam to tako shvatio, ne želim da je spominje, zamolio sam je - rekao je Stanislav.

Stanislav Krofak

Foto: TvPink

 

- Ja dete nikada nisam spomenula, nikada nisam aludirala na dete. Kada je stigla čestitka, samo sam to komentarisala i na koji način tumačimo, ali što se tiče one strane, to jesam komentarisala, kada mi je rekao da to može da bude zbog starih ratova. Mene su oni ponizili, ja nisam nikoga uvredila. Ja sam njemu sada rekla, iz poštovanja prema njemu ćutim i ne komentarišem onako kako bih komentarisala, ali samo zbog njega - rekla je Maja.

- Ona je prva spomenula u intervjuu, ne mogu ja da utičem na to, ali sam joj rekao da prestane ćerku da pominje - rekao je Stanislav.

- Ja imam kočnicu zbog njega. Moj otac nama piše sve najbolje, a onda stigne njemu čestitka puna dva lista, referat o meni, ništa uvredljivo, a sve ispod pojasa - rekla je Maja.

Maja oralno zadovoljavala Stanislava u toaletu

Skandalozna akcija desila se u Eliti i tu usred bela dana, a glavni akteri su Maja Marinković i Stanislav krofak. Maja je prvo MMA borca oralno zadovoljavala, a potom su legli i nastavili žestoko na podu. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

Stanislav ošamario Maju

Maja Marinković i Stanislav Krofak sinoć su ušli u žestok sukob. Ona je uverena da je Krofak zahladneo odnose, zbog čega je počela da jeca iz sveg glasa. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading