Stanislav
Foto: Printscreen/Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Stanislav Krofak, poznati MMA borac i bivši dečko Mione Jovanović, pred sam ulazak u rijaliti svojoj ćerki poverio je sve svoje profile na društvenim mrežama.

Vanesa Krofak je, nakon što je njen otac Stanislav Krofak imao žestoku akciju sa Majom Marinković, žestoko osudila njega i činjenicu da je prekršio obećanje.

- Dela govore više od hiljadu reči, stav je stav, a govoriti jedno raditi drugo je foliranje. Ovakve osobe mene ili moje bližnje u usta da uzimaju smešno... Ponosna sam jer su mislili da mi je mama govorila šta da pišem jer to govori samo jedno, a to je da sam pametna i zrela šta očito ljudima bez mozga nije jasno. Nije me sramota, ja sam Vanesa nisam Stanislav, ja stojim ponosno i gledam sebe i predstavljam sebe svojim delima ne njegovim. Njega treba biti sramota, ne mene - naglasila je Vanesa.

Eksplicitne scene u rijalitiju usred bela dana

Skandalozna akcija desila se u Eliti i tu usred bela dana, a glavni akteri su Maja Marinković i Stanislav krofak.

Maja je prvo MMA borca oralno zadovoljavala, a potom su legli i nastavili žestoko na podu.

Maja Marinković

Foto: Ilustracija

 

Krofak u jednom trenutku nije mogao da se suzdrži, pa je navalio na Marinkovićevu, a dodatno je šokantno to što je on ćerki obećao da nikada više neće imati odnose u rijalitiju, a više o tome pročitajte ovde. 

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading