Dušica Jakovljević
Foto: Printscreen/Printscreen

Dušica Jakovljević vratila u ružičasto jato, a publika je sa nestrpljenem očekivala i njenu prvu emisiju nakon povratka. 

Voditeljka se sinoć pojavila u studiju Pink televizije, pa dobila neočekivanu reakciju od publike, koja ju je gotovo rasplakala:

- Hvala vam na ovoj emociji, divno je biti ponovo ovde. Nemojte sad da se rasplačem... Retko kad me nešto ostavi bez teksta, ali vi ste me ostavili. Na emociju nikada ne možete da budete pripremljeni. Ponedeljkom od 22 sata će se dešavati neočekivana dešavanja u Eliti - priznala je Dušica Jakovljević kroz suze.

- Dobrodošla kući, pobeguljice - prokomentarisala je Stanija Dobrojević.

- Spremna sam na razne scenarije, kad su mi stavljali bubicu na Red televiziji, rekli su mi da gostuje Asmin, ja sam žurila kući da gledam, da ne bude kao upalim TV i kao oni na klupici, da su se pomirili. Ne da sumnjam u njega da bi uradio, ali u glavi sam šta god da se desi, nek se desi - objašnjava Dobrojevićeva. 

 - Dokle god se ovo ne završi, ne mogu da se opustim. Pričalo se da imamo skice, ali ne volim što on trči pred rudu i iznosi u javnosti, nekad može da se izjalovi, on se prvi put susreće sa medijima. Njegovi javni nastupi su surovi, nije kao ja sa medijima, ja sam fina, a on je drugačije, ali dobro, to je možda dobar spoj, balans - ispričala je Stanija. 

Podsetimo, Dušica je nedavno dobila otkaz na Hajpu, a više o tome pročitajte ovde. 

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading