Bebica
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Nenad Macanović Bebica mesecima unazad ima ljubomorne ispade zbog Nemanje Gačića.

Bebica smatra da bi njegova devojka Teodora Delić bila sa Gačićem, a danas ju je posmatrao kako se sprema dok je boravila u istoj prostoriji sa njim. 

Macanović nije skidao pogled sa Teodore, kako ona ne bi razmenjivala poglede sa Nemanjom, a ona se nije obazirala na njegovo prisustvo, već je samo nastavila da se sređuje.

Bebica

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Inače, pre nekoliko dana se oglasila Teodorina majka, koja je pokušala da opravda svoju ćerku, te istakla da joj se Nemanja ne dopada.

Odmah nakon njene izjave oglasila se i Nemanjina sestra Irena, koja smatra da su izjave Slavice Delić smešne.

Bebica

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Smešna je ta priča koju svima nama pokušava da proda majke Teodore Delić. Nisam ni očekivala da će reći da se Teodori dopada Nemanja. Njene izjave su mi presmešne I ne uzimam ih za ozbiljno. Razumem da je ona na Teodorinoj strani, ali konstantno bacanje krivice na Nemanju mi nije jasno. Ne znam da li time misli da će opravdati postupke svoje ćerke? Sve je vrlo jasno između Teodore I Nemanje, sve smo videli, sve smo čuli, a Teodorina majka može da veruje u ono u šta ona želi - rekla je Gačićeva sestra za Pink.rs, pa je dodala:

- Evo imali smo situaciju, sada kada je raskinula Teodora sa Bebicom da joj Nemanja nije ni prišao, niti joj se obratio, a ona je tokom bežanja Bebicu nazvala Nemanja sta dalje reći. Telivisa presenta se nastavlja. 

Korisnici društvenih mreža komentarisali su ovu situaciju, a većina je bila zetečena Bebičinim potezom. 

- "Kao progonitelj", " Od njegovog pogleda podilazi jeza", "Bože, ovaj uhodi devojku" - bili su samo neki od komentara. 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading