Đedović
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Učesnica Elite Miljana Kulić, konstantno je provocirala Marka Đedovića i Milenu Kačavandu, a budući da u nameri nije uspela, ona ih je pratila u stopu.

Marko i Milena nisu krili bes zbog svega, te se u jednom trenutku moglo čuti i da se neće na dobro završiti ako Miljana ovako nastavi, a nije isključeno i da će krenuti da im uništava stvari.

- Nikad bolje, vidi kosu. Kao lutkica, tek ću biti lepša. Molila bih režiju da usliši molbu Marku Đedoviću. Ispunite mu želju, pustite balade za buđenje - rekla je Miljana.

Elita 7

Foto: TvPink

 

- Budala bolesna, nek pije neke lekove - prokomentarisao je Đedović.

- Žali se više, imaš 30 dana. Žalio si se sudiji, pa nije mogla da te obuzda tamo. Šta te je pitala sudija? Da li ste za veštačenje - rekla je Miljana.

- Ima diktafonski snimak iz suda - odbrusio joj je Đedović.

- Da da, reporterka bila tu - rekla je Miljana.

Elita 7

Foto: TvPink

 

- Ti si bolesna žena, kojoj nije pomogla ni bolnica. Umislila si da si Ceca, ti nisi lažna. Sve što želiš meni, ja želim tebi - poručila je Miljana Kačavendi.

- Ako bih je zatekao, furnuo bih je pesnicom. Razvalio bih joj glavu, boli me k*rac. Kod mene toga nema. Kad je uhvatim, ovaj put će da bude preko kapije. Samo nek se igra sa mnom, nisam ja budala. Mogu da tražim i zabranu prilaska, pa ćemo da vidimo gde će. Samo neka krene, da vidi šta sme, šta ne sme. Najbolje da ću da stojim dok me neko lema, važi. Uhvatim je i bacim u jezero, sa sve prnjama. Potopim je kao kvočku, boli mene k*rac - rekao je Marko.

Elita 7

Foto: TvPink

 

- Priđe li tamo, ja neću da se uopšte kontrolišem. Nokautiram i završim priču. Ovako može da s*re. Bude li stvari pipnula, razvlačiću je ovde kao kantu - kazala je Kačavenda.

- Samo ti reci šta treba, pa ćemo to da uradimo. Rešim ja to za pet minuta - rekao je Đedović.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading