Bojana Pavlović
Foto: Printscreen/Printscreen

Majka Anđele Šparavalo otkrila je da njenu ćerku čeka izvesni Lazar kad izađe iz Elite, a sada su otkriveni i novi detalji!

Anđelu čeka bivši zadrugar Lazar Jeremić, koji se oglasio i otkrio sve o njihovom upoznavanju, ali i druženju sa Šparavalo, a spomenuo je i njene roditelje.

- Pre rijalitija smo se čuli, znam joj kevu i ćaleta, viđao sam se ja s njima. Čuli smo se na Instagramu pre rijalitija, šta, kako oko rijaltija, kako je, šta je unutra, pošto sam ja tamo imao ozbiljne emotivne momente, da sam se pogubio u jednom momentu, pa kad sam izašao napolje tek sam tad bio svoj. Pokušavao sam da joj objasnim da takve stvari ne dozvoljava sebi, ona je, naravno, to sebi dozvolila i upala u to u šta je upala... I sto odsto nije ona to za šta se predstavlja, milijardu odsto - rekao je na samom početku Lazar i dodao i priznao da li su bili zajedno:

ANĐELU ČEKA BIVŠI ZADRUGAR NAKON IZLASKA IZ ELITE! Otkriveno šta su radili pre njenog ulaska u rijaliti, oglasio se i sve potvrdio!

Printscreen

 

- Ne, mi smo se samo čuli, pričali, dogovorili smo se da ćemo se videti kada izađe iz rijalitija. Rekao sam joj:"Šta god da uradiš, kako god da se izblamiraš najstrašnije, videćemo se". Znao sam da me neće poslušati ništa, da će sve pasti u vodu čim bude ušla. Ja sam sve ovo predvideo, znao da će biti cirkus ukoliko bude ušla u neku priču, da će to biti ludnica, kao što jeste. Rekao sam joj da zna da ima nekog na kog uvek može da se osloni, jer sam bio tamo i znam sve. Rekao sam joj:"Koliko god da se tamo izblamiraš, ne daj Bože, znaj da sam uvek uz tebe i da te čekam kad izađeš, videćemo se i nastavićemo da se družimo" - iskren je on.

Lazar je priznao i kako će teći njihovo druženje nakon njenog izlaska.

- Planiram da se vidim s njom, samo ću joj reći:"Da li sam bio u pravu?", to je prvo što ću da je pitam. Da li ćemo se smuvati? Čekam je prvo da pričamo, pa ćemo videti šta, kako - priča Jera, koji o njenoj porodici ima najlepše mišljenje, kao i oni o njemu - iskren je on za Pink.rs.

Podsetimo, Anđela je danas, u jeku svađe sa Bojanom, stala na stranu svojih roditelja, te optužila Pavlovićevu da je sa njom samo zbog para. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading