Ivana Ramović
Foto: ATA IMAGES/Foto: Alo ilustracija

Ivana Ramović je u procesu razvoda od rijaliti učesnika Samira Ramovića, koji se proslavio time što je izjavio ljubav Mileni Kačavendi u aktuelnoj sezoni Elite 7.

Nakon duge borbe za potomstvo, Ivana i Samir su dobili blizance, kojima je dijagnostikovan autizam.

Samir Ramović

Foto: Ataimages

 

Supruga rijaliti učesnika aktuelnog rijaliti formata u svom prvom i jedinom pojavljivanju otkrila je sve o odnosu sa Samirom.

- Ja nisam bila za njegov ulazak u rijaliti. Čak nisam to ni saznala od njega, nego od nekog sasvim drugog. Posle kada mi je on rekao, nije mi se dopala ta ideja. On, moja sestra bliznakinja i ja brinemo o našim blizancima s autizmom. Teško mi je, ja mogu sve sama, ali teško je - rekla je Ivana u emisiji „ShowBiz“.

Ivana se nije libila da govori o svim detaljima života sa blizancima s autizmom, te je priznala da joj nimalo nije lako.

Ona je predsednica udruženja u Crnoj Gori koje se bavi decom sa autizmom. Kako i sama ima blizance, ona je posvetila svoj život borbi za njihovu budućnost.

Ivana Ramović

Hype TV

 

Istakla je da se Samir neretko stideo svojih blizanaca kada pokazuju u javnosti karakteristike autizma.

- Bilo ga je sramota i sklanjao se. Iz parka, s plaže, e ja baš neću da se sklonim. Nisam došla ni kod koga u kuću! Neka se oni sklone. Ja volim svoju decu kakva god da su i molim boga da me posluži snaga i zdravlje da mogu da vodim računa o njima što duže - kazala je ona, te je u emisiji otkrila sramni potez rijaliti učesnika.

- Bila je situacija da sam se okrenula s Kalinom, bili smo u kafiću i čula sam da je nešto puklo. Čovek je udario šamar mom sinu i rekao: „Izvini, mislio sam da je Ciganče!“ Čekaj, a Ciganče možeš da udaraš? - bila je šokirana Ivana.

- Kan je u stvari došao do stola njegovog i uzeo mu pomfrit, i ovaj mu je lupio šamar.

- Da li si prijavila to? - pitala je voditeljka.

Ivana Ramović

Hype TV

 

- Jesam, ne bih sada o tome dalje - kazala je ona, i otkrila svoj najveći strah.

- Plašim se da ću svoju decu morati da dam u instituciju, jer kada napune 27. godinu, nije određeno šta će biti sa njima. Tada gube pravo na sve aktivnosti koje imaju do 27. godine. Neki postanu opasni po sebe i okolinu, agresivni, a neki se lepo uklope u svakodnevnicu, žive život samostalno.

- Ovi drugi, pak, završavaju u institucijama. Na mojim blizancima ja ne vidim znake nasilja, ali to se nikada ne zna kada je u pitanju autizam. Boga molim da me što duže služi zdravlje da brinem o svojoj deci i kada budu odrasli ljudi - rekla je Ivana u emisiji za Hype televiziju.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Otac autisticnog decaka

15.04.2024 08:16

Podrska majci i zelim da joj se sve zelje ostvare.