Rialda Karahasanović
Foto: Alo/Printscreen

Rialda Karahasanović nedavno je govorila o problemu sa kamatašima i dugovima koje je vratila zahvaljujući honoraru od učešća u Zadruzi.

- Honorar iz Zadruge sam potrošila na svoja dugovanja i na neke stvari u koje sam uložila, u neke dalje poslove, kako kroz muziku, tako i kroz neki biznis. Pokrenula sam brend prošle godine, kao i neke druge stvari koje će do kraja godine ugledati svetlost dana. Tako da, manje-više, moji problemi o dugovima nisu neka enigma, o tome sam otvoreno pričala. Jedan od motiva mog ulaska u Zadrugu je bio i da se to reši i svede na nulu, Bogu hvala, tako je i bilo - počela je priču pevačica, a zatim objasnila da nije uvek sve kako izgleda, kada su poznate ličnosti u pitanju.

- Bavim se javim poslom, ti možeš da upališ TV i da me vidiš, kao i na Instagramu sa ne znam kojom brojkom ili da me pronađeš u časopisu, ali opet sam čovek i to je nekako glavna stvar. Moj posao je interakcija sa ljudima, ne samo slušanje pesama, isto sam i ja čovek kao ti, pravim greške. Ne kažem: "E super, zadužila sam se, pa ti koji si isto dužan, to je kao super i svi to treba da radimo", ne. Jako je važna interakcija i poruka koju ćeš poslati, pogotovo kao neko ko je u datom momentu uticajan jer imaš taj medijski prostor. Mi smo kao lažni satovi, automobili od prijatelja, od komšije, na lizing, ne znam ni ja šta i to je suštinski velika većina. To su neki kompleksi, neki lažni sjaj, lažno perje ili tuđe perje, evetualno, ali suštinski mi smo i dalje ljudi koji vode život U nekom pravcu, onom ili ovom, ali nastojimo, makar ja, da to nekako bude pametno i promišljeno, pa ako mi se oklizne, kao u ovom slučaju, što mi se pre par godina i desilo, nepromišljenost - rekla je Rialda.

Rialda Karahasanović

Printscreen/BlicTV

 

- Sada da se vratim, naravno da te stvari ne bih uradila, to je neka lekcija, i te stvari iz te loše situacije su me dovele do nekih super stvari i životnih i prekretnica, tako da sve se to desi sa razlogom. Mislim da je jako važna poruka koju šalješ, neko ko je uticajan, u datom trenutku. Ne treba da pričamo samo kako smo mi ne znam ni ja poznati i kako se nama može da pijemo u separeima, imamo najluđe drušvo, ekipu, rezervisana mesta, idemo tamo vamo, ne, opet postoji neki život koji je van tog nekog lažnog sjaja, koji je u 90 posto slučajeva, nego ajde da pošaljemo neku poruku i da budemo malo uticajniji - ispričala je.

HONORAR POTROŠILA NA SVOJA DUGOVANJA! Šok ispovest pevačice o kamatašima: Izvukli su me najbliži u poslednjem...

Foto: privatna arhiva

 

- Radim ono što volim da radim, tuđe mišljenje me ne zanima, ali opet mislim da je dosta klinaca, nekih tinejdžera, koji nas gledaju, koji će možda sutra da se ugledaju na nas i iz svojih cipela hoću da pošaljem zdravu i normalnu poruku. Čak i ako sam napravila grešku, bavim se javnim poslom, moja obaveza je da svoj život stavim na tacnu. Ne moram, ali ne bih da živim sa nekim grčem i da se krijem, da se pretvaram da sam ono što nisam, ali iz svojih grešaka učim - dodala je ona, a zatim otkrila da li je imala probleme ili neke neprijatnosti zbog zaduživanja kod kamataša.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading