Aneli Ahmić
Foto: Printscreen/Printscreen

Sinoć je tokom emisije u Eliti došlo je do nove žestoke svađe između Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić

Njih dvoje su pred svima govorili da su zauvek stavili tačku na svoju ljubavnu vezu, nakon čega su izneli sav prljav veš iz odnosa.

Aneli je obelodanila šokante detalje o njihovim intimnim odnosima, pa i otkrila da je Janjuš od nje želeo samo vrele akcije, pogotovo u vreme Ramazana. 

- Ne znam za to pitanje, ona ispada jako smešna da ja gledaocima ne mogu objašnjavati, mogao je da vidi sve - rekao je Janjuš.

Aneli

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- On će za sve ovo odgovarati što mi je rekao, dobiće tužbu. Da mi govori da sam ku*va, to mu nikad neću oprostiti - rekla je Aneli.

- Ja ću da govorim kome šta hoću, meni neće nikad biti krivo - rekao je Janjuš.

Janjuš

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- On stalno govori da ima zdravstvene probleme, ali to ne spominje kad imamo odnose. Iskorišćavao me je za se*s samo, to je svima jasno, unakazio me je tokom Ramazana, imao je veću potrebu za se*som nego ikada - vikala je Ahmićeva.

- Kako ona laže, kunem se u bratov grob da nije tako. Mrš, ku*vo jedna, došla si ovde o meni da pričaš neke stvari i da se*eš laži, smeće jedno smrdljivo, sa kim sam ja bio u vezi, sram te bilo. Sramota me je što stojim pored tebe - zapenio je Janjuš.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading