Anđela Šparavalo
Foto: Printscreen/Foto: Pink

Majka Anđele Šparavalo ponovo je reagovala na vezu njene ćerke sa Bojanom Pavlović i priznala da su odnosi i stavovi u porodici nepromenjeni.

Ona je istakla da su dosta mirniji, jer zbog obaveza ne gledaju Elitu, ali je istakla da i dalje voli svoje dete.

- Ja sam izbacila moje dete, nisam Bojanu. Ja ne mogu da ne volim svoje dete. Što se tiče Bojane ja ne želim da čujem njeno početno slovo u kući koliko mi je gadna. Taman posla da bih prihvatila njihovu vezu, moj muž i ja i dalje stojimo pri istom stavom da ona nema šta da traži sa njom - iskrena je Aleksandra koja je dodala da je Pavlovićeva najveće zlo.

Anđela Šparavalo

Foto: Pink

 

- Pa jesmo bolje smo dosta, ne gledamo toliko često i bolje se osećamo, imamo neke druge obaveze. Gadi mi se da gledam Bojanu, kako je vidim tako prebacim kanal. Stojim pri tome da je najveće zlo koje je ušlo u rijaliti program - istakla je Šparavalo.

Aleksandra se boji da je u Anđelu "nešto ušlo" i da nije sva svoja, te da nikako neće podržati ćerku ako i nakon rijalitija ostane sa Bojanom.

- Ne bi prihvatili nikad to. Ako ima 20 godina i može sama onda neka izvoli, neka sama odgovara za svoje postupke i neke se snalazi. Ona je od mene napravila lažljivicu, takve reči je izgovorila da ne mogu da verujem.Kao da joj je neko čip ugradio ili ne daj Bože bacio magiju pa je totalno izgubila razum - brutalna je Anđelina majka za Pink.rs.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading