Aneli i Janjuš
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Veza Marka Janjuševa Janjuša i Aneli Ahmić pod budnim je okom javnosti, budući da su svađe između njih sve učestalije, ali i pomirenja.

Mnogi su se pitali kako na ove situacije i vređanje Aneli reaguje takmičarkina porodica, a sada je stiglo i zvanično saopštenje, koje je podelila i sama Sita, njena sestra.

Sita Ahmić

Foto: Instagram

 

- Već duže vreme pratimo kako je Aneli nesrećna i ludo zaljubljena u smrada Janjuša. Ono što smo mi videli nismo iznosili do dana današnjeg. Ne mogu biti podrška ljubavi u čijoj vezi čovek ponižava ženu. Naziva je najgorim pogrdnim imenima i ona mu sve oprosti jer ga voli. Kada je emisija neka, najgore je ispljuje i ispoliva go*nima, a ispod pokrivača kaže da nije tako mislio. Zamislite kako je porodici Ahmić da prati kako im neko ponižava ćerku, a ne mogu joj pomoći. Anelina podrška više ne podržava Janjuša, kao ni porodica Ahmić. Dosta joj je zla naneo i ispao je najveći ološ prema ženi koja ga voli. Ne postoji gora rasa ljudi od Janjuša. Prodao bi rođenu majku za rijaliti. Njemu je rijaliti u krvi i samo mu je u glavi plasman, a Aneli da se dozove pameti, jer ako sada ne uvidi sve ovo, onda je u ozbiljnom problemu. Hvala svim grupama koje su od sada Anelina podrška i zajedničkoj podrškci koja podržava samo Aneli od sada. Drago mi je da vidite realno i objektivno, kao što ja vidim - stoji u saopštenju, a Sita se složila sa istim.

Podsetimo, Aneli je nakon raskida sa Janjušem otvorila dušu i progovorila o njihovom odnosu, kao i kroz kakav pakao prolazi.

- Depresivno sam bila juče, danas sam malo bolje. Sve ovo s Janjušem me je jako poremetilo. Mene jako boli što ne mogu skroz da mu se otvorim i da mu kažem da mi smeta taj njegov zadrt karakter. Jako je težak karakter. Njega stalno nešto boli, stalno mu nešto smeta. Ta njegova negativa na mene utiče. Jako sam depresivna pored njega. Mislim da treba da prođe neko vreme da Janjuš da vidi da greši - kazala je Aneli, a više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading