Ružica Veljković
Foto: Alo/Printscreen

Poebednica rijaliti "Parovi", koji se više ne emituje, Ružica Veljković, otkrila je šokantne detalje i priznala da je tokom boravka u vili sve vreme koristila telefon!

Javnost za ove detalje prvi put čuje, a starleta je otkrila da je sve vreme komunicirala sa producentom, u kog je tada bila veoma zaljubljena.

Ja sam bila zaljubljena u producenta, sedela sam u Parovima 24 sata i bila prezaljubljena u njega. Slađana Petrušić je provalila da komuniciram sa producentom, uzela je i ubacila bubicu u uvo i slušala je šta sve pričam sa njim - rekla je Ružica i priznala ko je još koristio telefon:

Ružica Veljković

Printscreen

 

- Ja sam u slobodno vreme držala bubicu u ušima i maštala o producentu koji je razgovarao sa mnom, istina je da sam imala i telefon u Parovima, ja sam kao u dnevnoj sobi sušila kosu, a zapravo sam punila telefon. Bio je to neki maleni telefon koji sam koristila u wc-u, znam da sam ga davala i Jeleni Golubović da se čuje sa bakom, dva puta sam u rijaliti unela telefon - zaključila je Ružica tom prilikom i šokirala sve.

Podsetimo, Ružica Veljković već duže vreme je u medijskoj ilegali, majka je dvoje dece koje ima sa Markom Gajićem, koji je inače doktor u Švajcarskoj, a privatan život čuva daleko od očiju javnosti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading