Ivan Marinković
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Učesnici Elite juče su govorili na temu ljubomore, a Jelena Ilić iznela je šokantne detalje iz odnosa sa Ivanom Marinkovićem

Ona je otkrila koliko je njen suprug bio ljubomoran, a cimeri su ostali zaprepašćeni kada je ispričala do koje granice je to išlo. 

Jelena je priznala da ju je Ivan čak i uhodio. 

Ivan je pravio problem svojom ljubomorom jer je pre par godina gledao ko mi je lajkovao sliku na mrežama. Čekao me je ispred teretane. Jednom smo ga moja drugarica i ja uhvatile u tome - kazala je Jelena, na šta se on smejao, dok su ostali zadrugari bili veoma iznenađeni.

Ivan i Jelena

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

 

Inače, Ivan i Jelena vezu su započeli u rijalitiju, nakon čega su nastavili sa zajedničkim životom, a već neko vreme pokušavaju da dobiju dete. 

- Jelena i ja želimo bebu. Već neko vreme pokušavamo da dobijemo sina ili ćerku, ali nam ne polazi za rukom. Ukoliko ne budemo mogli prirodnim putem, probaćemo vantelesnom oplodnjom - rekao je Marinković jednom prilikom.

Ivan Marinković

Foto: TvPink

 

Oni su doskoro imali probleme u vezi, u kojoj je bilo i fizičkog nasilja, o čemu je on govorio.

- Za sve je kriv alkohol! Pod uticajem žestokog pića sam bio veliki provokator. Budio sam ono najgore u Jeleni, pa je fizički nasrtala na mene. Bio sam kriv što me je udarala, jer sam je peckao. Ja na nju nikada nisam digao ruku, jer nisam nasilan, pogotovo ne prema ženama.

 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading