Milena Kačavenda
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Majka Milene Kačavende preminula je juče nakon što je poslednjih meseci bila u jako lošem zdravstvenom stanju. 

Ona je preminula u bolnici, a Mileni je odmah saopštena tužna vest, nakon čega je napustila Elitu. 

Sada se pojavila informacija da će sahrana biti u petak, 03.04. na Bežanijskom groblju u 13:15 časova. 

Milena Kačavenda

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Inače, juče je obezbeđenje ušlo na imanje i saopštilo Mileni da treba da se pojavi u produkciji, a sluteći šta se desilo, ona je odmah briznula u plač.

Podsetimo, u razgovoru, Milena otkriva sve traumatične trenutke kroz koje je prošla prethodnih dana. 

- Ona je pala na lice, slomila je nos, oni su je povratili, nešto je naišlo, rezultati su bili u redu, nije ni bilo razloga da bude vezana za krevet... Upozorili su me na to, da posle vizite nisu mogli da je probude. Skener mozga uradđen, nađen hematon 4 cm i jedan mali tromb, koji se desio od udarca. Zahvalila sam joj se za sve... Jednu stvar znam, s obzirom da joj je mozak otvaran, nikada ne bi želela da vegetira, da bude smetnja, živela je kao gospođa i htela je da tako ode - ispričala je Kačavenda. 

- Nikada niko nije spreman za te stvari, ja znam šta bi ona meni sada rekla i neka ide po redu ako mora, glava gore. Ja mrzim te momente gde si nemoćan skroz. Ona je meni bila sve, ali kada sam razgovarala u tom ulasku u Elitu, ona je mene podržala da uđem ovde, rekla mi je da uđem. Ona je mene gledala ovde ja to znam, više me je viđala ovde nego napolju. Držim se i borim se - rekla je Milena.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading