Miljana
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Miljana Kulić sinoć je raskrinkana uživo u emisiji, kada su Anita Stanojlović i Anđelo Ranković otkrili da im je ukrala novac iz hotela, ali i još neke lične stvari. 

 Iako je Miljana tvrdila da to nije istina i da istinski veruje u njihovu ljubav, nakon emisije je krenula da divlja po imanju, pa je zauzela mesto pored garaže i krenula da razgovara sama sa sobom.

Miljana

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Ovaj snimak izazvao je burne reakcije na društvenim mrežama, a komentari su se neprestano nizali:

- Ako sam ljubomorna ovde na bilo koga, Bog nema vrati meni i mojoj porodici... Ja ljubomorna... Ja znam da sam ovde najbolja, ali neko očigledno želi da me izludi. Još se ja sprdam ovde, kažem "Miljana Kulić izlazi kao osmoplasirana, ulazi u studio, po njenoj faci ne može da se nasluti da li je ljuta, srećna ili razočarana" - razgovarala je Miljana sama sa sobom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

- "Toliko o tome da nije sujetna", "Pijana", "Ona to razgovara sama sa sobom", "Pukla totalno", "Ne, nije ljubomorna", "Bolesnica, kradljivica", "Ima podršku, ali nije najbolja i niko nije ljubomoran na nju", "Jezivo", "Kao u horor filmu"- glasili su samo neki od komentara ispod snimka na društvenoj mreži Instagram.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading