Milena Kačavenda
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Majka Milene Kačavende umrla je danas, a učesnica ju je videla pre nekoliko dana kada je izvedena iz Elite kako bi se pozdravila sa majkom.

Nakon što se vratila na imanje, Kačavenda je slomljena ispričala detalje zdrvstvenih problema. 

- Zapušio joj se sistem za dijalizu i oni joj otpuše i sve bude okej, kao sutra je puštaju kući. I ona krene do toaleta i padne na lice, slomila je nos, oni domah reagovali. Došla je sebi odmah i kao da ostane da isprate. Dođe vizita i lekar nije mogao da je probudi i oni kao da zovu hitan skener, otvaraju oči, zenice skroz proširene. Oni na skeneru vide tromb i hematom od udarca. Rekao mi je doktor da nema šanse da preživi, dok srce izdrži... Ma ja sam se samo sa decom videla da se dogovorimo da kada mi jave, da deca kupe - rekla je Milena kada se nakon susreta sa majkom vratila u rijaliti.

Milena Kačavenda

Foto: TvPink

 

Milena vidno potresena i u suzama, rekla je u intervjuu sa Darkom Tanasijević, da ne postoji ništa što može da uradi, da njenoj majci bude bolje.

- Lekar je sve rekao, ja ne mogu ništa da uradim. Lakše mi je što sam ovde. Deca su mi stabilno, a ona pa bori se. Ovde sam izopštena iz svih situacija, a znam da bi ona volela da budem jaka i da budem ovde da nastavim i zato sam ovde - rekla je Milena sa suzama u očima.

- Nikada niko nije spreman za te stvari, ja znam šta bi ona meni sada rekla i neka ide po redu ako mora, glava gore. Ja mrzim te momente gde si nemoćan skroz. Ona je meni bila sve, ali kada sam razgovarala u tom ulasku u Elitu, ona je mene podržala da uđem ovde, rekla mi je da uđem. Ona je mene gledala ovde ja to znam, više me je viđala ovde nego napolju. Držim se i borim se - rekla je Milena.

- Kako emociju razvijaš s obzirom da je tvojoj mami sutra rođendan? - upitao je Darko.

- Njoj je sutra rođendan, jubilarnih 70. Imala sam plan kako da joj čestitam, a sada ne znam.. - rekao je Darko.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading