Maja Aleks i Filip
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ilustracija

Nakon što je Filip Car progovorio o pomirenju sa Aleksandrom, ćerki i pripremama koje privodi kraju za dolazak ćerke na svet, osvrnuo se i na dešavanja u "Eliti", a posebno se dotakao Maje Marinković s kojom je bio u vezi.

Maja i Janjuš

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

 

- Što se tiče nje, te stvari su mi već postale navika, rutina mi je da otvorim portal i da je ona rekla nešto za mene i Aleksandru i da me voli, ne dajem tome na važnosti. Da je prvi put pa da imam šta da kažem, ali nemam...Znaš kad ona više ne reaguje na to, onda znaš koliko je sati. Ne zanima me, da li u superlativu, da li u negativnom, nebitno mi je - rekao je on, pa je nastavio:

Filip i Aleks

Foto: Alo ilustracija

 

 

Printscreen/Ataimages

 

- Vulgarno mi je da pričam o ljudima iz svoje prošlosti, da Maja ili bilo ko unutra uzima mene i moje nerođeno dete i Aleksandru u usta, odmah se naježim, odmah mi nije dobro. Kad me pitaš to Maja Marinković, uđem na portal, vidim da je stavila us voja pogana usta, za mene je pogana jer znam na koje načine je pokušavala da dođe do svog cilja i onda nevino biće stavljaš u svoja usta, smučiš mi sve to - dodao je Filip za Pink.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading