Aleksandra Nikolić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Filip Car ne krije da je napet jer se Aleksandra uskoro porađa. Kako je objasnio, sve je spremno za dolazak bebe, a otkrio je i gde će živeti Aleks i beba.

- Dobro sam, malo sam napet, na 90 odsto sam stana uređenja, Aleks čekam svaki trenutak, svaki dan su ti pregledi. U iščekivanju sam samo da mi se javi kada krenu te kontrakcije, da je blizu porođaj. U principu je sve idealno, ona se oseća dobro, mala je idealna, sve je dobro, samo se čekaju te konktrakcije da se povećaju kada je spremna da ide u bolnicu - rekao je Car, a onda se osvrnuo na sve što se dešavalo između njih prethodnih meseci.

Filip Car

Foto: Printscreen/instagram

 

- Je**ga, turbulentno je bilo, bilo je i svađa i pomirenja i svega nečega od kako smo izašli, a sada je došao period koji je najzdraviji za sada, jeste da smo odvojeni, čujemo se i vidimo svakodnevno. Meni bi bilo draže da se mala rodila ovde, zbog papira i sve, znam koliko se moja porodica borila da se napravi dvojno državljanstvo, a njoj paše to sve da su joj tu mama, sestra i sve to - rekao je Car za Pink.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading