Ivan i Jelena
Foto: Printscreen/Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Jelena Marinković skrenula je pažnju svom mužu Ivanu Marinkoviću da nije obazriv, nakon čega je nastao karambol na imanju. 

Situacija za koju mnogi smatraju da nije vredna rasprave, jer se radilo o noktima koje je želela da uradi, prešla je u žestoku svađu. 

Jelena je muža izvređala pred svima koji su se u tom trenutku nalazili u dvorištu. 

Ne mogu da verujem da ti gledaš samo svoju zadnjicu! Hoću ovde nešto da uradim, a ti me konstantno ometaš! Dosta mi je više toga da moram tebi da ispunjavam sve hirove, a kad sednem da uradim jednu stvar za sebe, onda nastane problem! Molim te da se skloniš od mene, neću ostatak dana da te vidim. Ja ne želim da budem više ovde, nikad veća go**a nisam srela. Je l' možeš da me slušaš?! Kad pričam nešto molim te da gledaš u mene, a ne u pod kao neki pas kad vlasnik viče na njega. Nisi ti nikakav muškarac, da ti kažem - pričala je Jelena, a Ivan se nadovezao:

Ivan i Jelena

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

 

- Ne znam odakle sada ta nervoza, kad je jutros sa nama sve bilo u redu! Ako ćeš ti zbvog noktiju da se nerviraš, stvarno ne znam šta da ti kažem. Ove situacije me izluđuju, ti tako reaguješ jer smo u zatvoreno prostoru. Napolju nisi bila ovakva i to tvrdim.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading