Anđelo, Teodora
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Majka Teodore Džehverović, Gordana Džehverović, ispunila je svoje obećanje i potpuno raskrinkala Anđela Rankovića i šta je sve radio van rijalitija.

Ona je, gostujući u jednoj emisiji, priznala kako se ponašao dok je bio u vezi sa njenom ćerkom, zašto je ljut na Matoru, a potom otkrila šta je sve radio u njenom stanu.

On je muvao Aleks, sećate se u sezoni jedan. Oni su pustili klip svađe Teodore i Aleks Nikolić, plakao je kao kiša tada, izblamirao je za sva vremena Rankoviće i tad nisu mogli da mu oproste, a to sve je isprovocirala Matora. Vidiš kako ja to sagledam iz drugačije prizme. Mene život nije mazio, ja mogu da uđem u svačiju glavu i da shvatim o čemu koja osoba razmišlja. Tada je bio kivan na Matoru, nakon toga je bio kivan zbog onih igračkica i rekvizita. Sve sam se ja o tome raspitala napolju i istina je da su te igračkice njegove. Sve je istina što je Matora rekla, još je i gora istina. Trebalo je da se kače neke ljuljaške gore na plafon, pa da se ljuljaju, samo su se bojali da li je to dobro montirano gore, jer je moglo da padne sve to, kad se zakače njih dvoje - počela je Goca za emisiju "Pitam za druga", pa dodala:

OTKRIVENA ANĐELOVA MRAČNA PROŠLOST! Saznalo se šta je sve radio u Matorinom stanu, skandal neviđenih razmera, progovorila ona!

Printscreen

 

Ne znam ja sad njegove igrarije, samo znam da voli egzibicije, njega je Matora izdala. Dok je bio sa Teodoricom bio je i sa Sanjicom, on je to sve poricao, pa ga je razotkrila Jovana Ljubisavljević. Ne možeš ti, zaklela se zemlja raju da se tajne sve saznaju! Dok je Teodora bila na Zlatiboru on je bio sa Sanjom u bioskopu, pa je onda krio da je bio sa Sanjom, pa su na kraju napravili Matoru budalom.

Podsetimo, Anđelo je juče raskinuo sa Anitom i rekao joj da je među njima sve završeno i da nisu jedno za drugo, a više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading