Aneli
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Javnost je zgrožemna zbog intimnih odnosa koje Aneli Ahmić ima u Eliti sa Markom Janjuševićem Janjušem, i to za vreme Ramazana. 

Kad je od produkcije dobila poziv sa sestrom, Sita je tada Aneli jasno opomenula zbog intimnih odnosa i da pazi kako se ponaša tokom svetog meseca. 

Ni pored toga, Ahmićeva se nije zaustavila, već da rijaliti partnerom nesmetano razmenje nežnosti, zbog čega su je napali na društvenim mrežama. 

Aneli i Janjuš

Preentscreen

 

Sada se oglasila i njena sestra, Sita, koja je stala u sestrinu odbranu, iako ranije drugačije reagovala. 

- Dobronameran savet - bilo bi vam puno lepše kada biste pazili šta radite vi, vaša porodica, vaša deca. Sigurno bi uspeli da sprečite neke probleme kroz život koje ne vidite baveći se drugim ljudima, šta ko radi. Eto, na šta vam se životi svode - napisala je Sita i dodala:

Sita

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ne brinite vi za Aneli, ona ako radi greške - ima kome će polagati račune. Vi se sekirajte za svoju gomilu smeća! Plus, čemu potreba da vi meni pišete šta radi moja sestra?! Znate li vi uopšte gde su vaša sestra, brat, majka, otac, a neki ne znaju ni gde su im deca. Čistite svoje smeće, drugi neka se bave svojim, gospodo - poručila je Anelina sestra.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading