Maja i Janjuš
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša sinoć je imao napad histerije kada je u emisiji "Gledanje snimaka" sazano da je Miona gledala u bivšeg dečka, Stanislava Krofaka.

Oni su bili jedna od glavnih tema sinoć, a voditeljka je reč dala i Maji Marinković koja je prokomentarisala njihovu situaciju. 

Saglasna sam sa Miljanom. Stanislav sluša kako ga Ša vređa ovde mesecima. Da li treba da ćuti dok ga Ša pljuje? - rekla je Maja.

- On Mionu vređa! Ako on nju vređa, ja ću vređati njega! Rekao sam da jedino što ne mogu da dopustim je da je on vređa - poručio je Ša.

- Miona je totalno hledna prema Ša. Pokušava sebe da opere na svaki mogući način. Verujem da joj se Ša dopao, ali je to trajalo dok nisu ušli u odnos. Mislim da ne želi da raskine sa njim, jer će tad krenuti njegova drama. Da sam Stanislav, napravila bih ovde haos. Stanislav je ovde oštećen, jer je on prevaren. Mioni i Ša on nikada ništa loše nije uradio, a oni "udaraju" ispod pojasa - kazala je Maja.

- Stanislave, ja sam se tebi izvinio kada sam bio kriv, ali ne mogu da ćutim kada ti vređaš Mionu - istakao je Ša.

Maja

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Voditeljka je dala reč i Marku Janjuševiću Janjušu.

Miona je po prvi put bila iskrena večeras. Video sam da joj nije stalo do toga da se Ša i Stanislav svađaju. Ša, nisi u pravu, ne bih da ti dajem neku lažnu nadu. Stalno pljuješ Stanislava... - kazao je Janjuš.

- Nije tačno. On meni može da se kezi kada sam besan? - upitao je Ša.

Čoveče, ti si njemu uzeo devojku. Ja njega neću vređati, ali ako Stanislav nastavi da vređa Mionu, ne planiram da stanem - istakao je Ša, koji je ponovio da Miona ne treba da komunicira sa Stanislavom.

- Ovo sad nije fer. Vanja i on su imali ročište, pa je mogao da joj se ne obrati - rekla je Miona.

- Ko je tebi sad kriv, Ša ii Stanislav? - upitao je Janjuš.

- Neću ja sad da pričam o tome - istakla je Miona.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading