Anđelo i Zvezdan
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Pošto Anita Stanojlović ne prestaje da zvoca Anđelu Rankoviću s kojim je u vezi od kada je on ušao u rijaliti, došlo je do burne svađe između njih i raskida.

Naime, Anđelo joj je jasno stavio do znanja da kod njega ne prolaze razmaženi fazoni i da joj neće dozvoliti da mu pravi pakao od života:

-  Nisi hteo da promeniš neke stvari kod sebe. Ne da promeniš, nego da ne radiš stvari koje meni jako smetaju. Pričao si stvari koje su mene povređivale. Ti želiš da se ja sada ovako osećam - rekla je Anita.

- Ne, nije istina. Ti i ja više nemamo šta da tražimo zajedno. Nisi normalna, rekao sam ti da ću ti je*ati mater ako mi budeš pravila pakao od živaota. Ti si meni rekla da sam folirant i da sam sa tobom bio lažno. Govoriš ovde da sam s tobom bio zbog nekakvog cilja - kazao je Anđelo.

Anita, Anđelo

Foto: TvPink

 

- Ja sam se ovde tri meseca svađao sa svima zbog tebe, branio sam ti brata, a ja ni ne znam bre ko je tvoj brat. Ti idi svojim putem, a ja svojim. Ti i ja nismo jedno za drugp - rekao je Anđelo i ostavio Anitu u suzama.

Podsetimo, Anita je nakon raskida sa Matorom s kojom je bila u braku, brzo uplovila u vezu sa Anđelom. Ona je Matoru varala čal i na dan venčanja, pa ju je sada očito stigla instant karma.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading