Jovana Tomić Matora
Foto: Alo/Printscreen

Takmičarka iz "Elite" Jovana Tomić Matora nedavno je bila kod doktora, koji joj je saopštio da mora strogo da prati terapiju i izbegava stres, jer je dijagnostikovan miokarditis, stanje srčanog mišića.

Matorin brat, Nikola Tomić je otkrio da je Jovana već nekoliko godina suočena sa srčanim problemima, te da je nervoza glavni okidač za pogoršanje njenog zdravstvenog stanja.

Međutim, istakao je da trenutno stanje nije alarmantno te da je Jovana redovno pod lekarskim nadzorom, čak i tokom boravka u rijalitiju:

Jovana Tomić Matora

Printscreen

 

- Znam da ima srčanih problema već par godina i da je nervoza glavni uzrok, ali koliko znam nikad nije bilo totalno alarmantno. Velika je verovatnoća da odlazi povremeno kod lekara ( i kada je u rialitiju), da bi kontrolisala stanje. Mi kao porodica nemamo informaciju da joj je trenutno stanje alarmantno i da joj je ne daj Bože život ugrožen. Skoro se pisalo da joj je život ugrožen zbog nervoze, ali su sve to dezinformacije - rekao je Matorin brat, pa dodao:

- Istina je da ima zdravstvene probleme sa srcem i da odlazi povremeno na kontrole, ali joj život nije ugrožen - otkrio je Nikola Tomić za portal Srbija Danas.

Podsetimo, kardiolog Boris Nikolić je istakao da Matorino zdravstveno stanje nije bezazleno i da postoji rizik od srčanog udara, a više o tome pročitajte ovde. 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading