Teodora i Miljana
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Teodora Delić nakon mnogobrojnih sukoba sa Miljanom Kulić odlučila je da joj se približi taktički kako bi izbegla dalje okršaje i pokušala da stigne do kraja rijalitija bez poteškoća. 

Majka Delićeve prokomentarisala je njene sukobe sa Kulićevom, ali je istakla i da je ponosna na svoju ćerku zbog odluke da joj se taktički približi. 

- Ona je imala košmare zbog Miljane... sećate se da joj je Miljana nabila prst u oko, makazama je htela da joj ošiša kosu... Teodora je zato odlučila da bude dobra sa Miljanom, jer je se plaši. Ona je zavolela Nenada i želela je da sazna šta je čeka sa njiim generalno. Teodora je jako mudra devojka i jako mi se dopada što je to uradila na taj način. Ona je ispitivala sve što je zanima. Miljana je isto otvorena, ali je u nekim trenucima slagala... Teodora je nju navukla da priča, i to će biti dobro za nju, da sazna u šta se upušta - rekla je ona i dodala:

Teodora i Miljana

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ja mislim da je to ona pametno odradila. Ne plašim se da nešto može da se desi ako Miljana sazna da je Teodora htela da je na neki način iskoristi da bi izvukla informacije. Teodora nju ne voli... ne može očima da je gleda, ali opet smatram da je ovo najbolji potez koji je uradila, da se ne svađaju i prave probleme - priznala je Slavica. 

Bebica je ljubomoran na Gačića jer voli moje dete. Pritiska Teodoru, to je nervira, što je i sama rekla. Nenad još uvek upoznaje moju ćerku i nije primetio, a nadam se da će primetiti to da ona ne voli autoritet. Svađe nastaju jer joj turira mozak. Samo to treba da koriguje kod sebe, kako do svađa ne bi dolazilo. Teodora je jaka ličnost, a on je dvanaest godina stariji, smatram da je stabilan i da im je potrtebno da promene mesto sedenja zbog Gačića, kako učesnici ne bi nastavljali priču o tome gde ona gleda. Moja ćerka je dobra duša, ima veliko srcve i znam da voli samo Nenada - zaključila je Teodorina majka za "Pink.rs". 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading