Elita
Foto: Printscreen/Printscreen/Pink.rs

Sinoć u rijaliti programu Elita, takmičari su imali zadatak da iskažu svoje mišljenje o potrčcima i odluče koga će nominovati, Snežu Jovičić ili Darjana Radomirovića.

Tokom nominacija sukobili su se Lepi Mića i Ivan Marinković, a Ivan je sve prisutne iznenadio izjavom o Miljani Kulić. 

- Pošto je Darjan nominovan, moram se uhvatiti Miljane Kulić. Pitanja za njene partnere, zašto joj pravite decu, zašto ste s njom u vezi i zašto živite kod nje - upitao je Mića.

- Evo da ti ja odmah odgovorim pošto sam joj ja napravio dete, nije baš bilo planski, evo neka sam je i iskoristio. Mi nismo bili u vezi, niti smo planirali porodicu, nisam planirao da živim sa njom. Mene moraš da izuzmeš, jesam joj napravio dete, ja sam gledao da pobegnem, dete je ostalo - rekao je Ivan.

- Tvoja odgovornost je najveća baš zbog toga - rekao je Mića.

- Nemam više odgovornosti prema njoj koja me tako vređa, ja nju nikada nisam voleo, napravili smo dete, nisam je voleo - rekao je Ivan.

Elita

Printscreen/Pink.rs

 

- On treba da poštuje majku svog deteta. Njemu je bilo bitno da je je*e - rekao je Lepi Mića.

- Imam odgovornost prema detetu, ne prema njoj. Ako se ne je*e sa Darjanom koji jedini hoće da je je*e ovde, ona je na silu juče pokušala da ga poljubi. Šta ona može drugo da radi u rijalitiju. Ako nekoga voli, se*s joj je opsesija - rekao je Ivan.

- Miljana je veća zvezda od svih vas - rekao je Đedović.

- Sinoć je Darjan odbio, jurila ga je onako - rekao je Ivan.

- Ona ima istoriju sa vama, nije došla kod Alekse sa kojim nema ništa. To su vaši izbori, njoj zarad rijalitija ne treba ništa - rekao je Đedović.

- Ako je Miljana ovakva, šta su onda oni? Kako nekog možeš grliti, ljubiti, je*ati i onda reći da je ovakva. Pa kakvi ste vi onda? - upitao je Mića.

- Još gori - rekao je Đedović.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading