Sita, Asmin
Foto: Printscreen/Foto: Ilustracija

Pre nekoliko dana društvenim mrežama kružile su pretnje i poziv na obračun koje je Sitin muž slao Durdžiću, nakon po*no snimka za koji Asmin tvrdio da je sa njim Anelina sestra, Sita.

Asmin je danas otišao u Sarajevo gde je trebao da se desi susret sa Sitinim mužem, Nikicom, ali do toga ipak nije došlo.

Sita Ahmić

Printscreen

 

Po prepiskama koje su objavljene na društvenoj mreži Instagram, Durdžić je neko vreme čekao, ali je ipak Sitin muž odustao od te ideje, što je potvrdila i ona u lajvu na Tiktoku.

- Oko 18 časova sam otišla u policijsku stanicu da pitam kako je uopšte mogao da uđe u zemlju. Opet sam ga prijavila - rekla je Sita, koja je otkrila šta se danas dešavalo:

- Nakon poziva i poruka da se nađu, moj muž je krenuo, ali ga je pozvala treća osoba koju mi jako cenimo i rekla "ako odeš za mene si mrtav, ne želim da se tučeš sa Asminom i ideš u zatvor - otkrila je Anelina sestra.

Sita Ahmić

Printscreen

 

Durdžić je danas tražio da vidi ćerku Noru, a prema njegovim tvrdnjama, Anelina majka je dozvolila da se susret između oca i ćerke desi. Međutim, problem je nastao kada je za to saznala Sita, koja je pobesnela zbog toga i nije dozvolila da vidi Noru.

- Tražio je da vidi Noru i naravno da je znao da je neće dobiti - rekla je Anelina sestra u lajvu.

Sita je odlučna da Noru, dok Aneli boravi u Eliti ne daje Asminu, ne osvrćući se ni na negativne komentare koje je dobijala tokom večerašnjeg lajva, gde mnogi smatraju da ona nema pravo da zabrani ocu da viđa dete.

- Mogu, evo zabranila sam! Dok sam ja odgovorna za nju, neće je videti. Kad Aneli bude izašla iz rijalitija, neka radi šta hoće - rekla je Sita na kraju.

Alo! A.J.

Podsetimo, Asmin je nedavno javno zapretio Anelinoj majci, a više o tome pročitajte ovde. 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading