Aneli Ahmić
Foto: Printscreen/Printscreen

Bivši svekar Aneli Ahmić, Mustafa Durdžić, često se oglašava i na društvenim mrežama otkriva svoje mišljenje o rijalitiju. 

U nekoliko navrata je jasno stavio do znanja da nema lepo mišljenje o bovđšoj snajki Aneli. 

Sada je sve iznenadio novim oglašavanjem u kome je otkrio da mu je želja da Ahmićeva osvoji prvo mesto u Eliti. 

Mustafa o Aneli

Facebook

 

- Da se razumemo, a znam da se ne razumemo. Aneli je loša žena i lođa majka. Ne volim je, ali to ne znači da želim da ona izgubi novac kad je rijaliti u pitanju. Možda želim da osvoji prvo mesto i ako uspem da pronađem način da Aneli Ahmić osvoji prvo mesto, ja ću to učiniti - napisao je Mustafa na svom Fejsbuk profilu. 

Aneli Ahmić

Printscreen

 

Kako se više puta među gledaocima i korisnicima društvenih mreža spekulisalo da su Durdžići, zajedno sa Aneli, isplanirali celu priču zarad rijalitija, njegove reči naišle su na pomalo oprečne reakcije i sumnju kod ljudi koji pomno prate rijaliti dešavanja. 

Podsetimo, Durdžić je više puta iznosio skandalozne tvrdnje na račun porodice Ahmić, a tokom poslednjeg oglašavanja šokirao je celu javnost. 

Naime, on je otkrio da njegova unuka Nora od porodice Durdžić više neće dobiti ni čokoladu.

- Iznela si takve gluposti, ali nije ni bitno to danas i bez toga ste toliko iznosile laži o meni i mojoj supruzi, koja je za vas hazreti Fatima. Jasna, samo zbog tebe i zbog Site, Nora od nas nikad više ni jednu čokoladicu videti neće. Ne treba da se bojite Asmina. Njega ćemo proklesti ako ikad dođe u Sarajevo. Nora ga može videti tek onda kad napuni 18 godina i ako ga ikad bude potražila. Nas, celu porodicu, je sramota kakvoj ženi je napravio dete i zbog toga se osećamo kao najveći ološ na ovoj planeti - napisao je Mustafa.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading