Nenad Aleksić Ša
Foto: Printscreen/Printscreen/Pink.rs

Sinoć je u Eliti obavljen intervju sa učesnicima, a prvi sagovornik voditelja Darka Tanasijevića bio je Nenad Aleksić Ša, koji je govorio o sukobima sa partnerkom Mionom Jovanović koji drma Belu kuću otkako je ušao njen bivši dečko Stanislav Krofak.

Naime, on ističe da nije ljubomoran na Krofaka, iako situacije govore drugačije.

Nakon pitanja da li su on i partnerka uspeli da izglade odnose nakon burne nedelje, Ša je odgovorio potvrdno. 

- Uspeli smo. Dogovorili smo se da ispoštujemo jedno drugo. Dva dana je ne pitam, ne tražim da mi da neke odgovore i ne smaram je, iskreno. Ne drobim i ne smaram je. Sada smo okej - kazao je Ša, a nakon toga, voditelj se dotakao Stanislava i upitao Nenada koliko je teško biti u istom prostoru sa njim. 

Nenad Aleksić Ša

Printscreen/Pink.rs

 

 

Jako je teško, ali nisam ljubomoran. Njega gledam kao bilo kog drugog rijaliti učesnika, iskreno. Pre nego što on nije bio ovde je on bio naša tema, zbog njega smo se svađali. Momak je jasan i direktan. On je veoma jasan - rekao je Aleksić.

- Da li ti se čini da je on jasan a Miona ne? upitao je Darko. 

Ume da bude nekad osoba koja ne kaže sve do kraja. Čudnjikava je. Ima to namćorasto ponašanje, ali pokušavam na sve to da se naviknem, iskreno - odgovorio je reper. 

- Koliko te boli to što je obazriva dok priča o Stanislavu, a prema temi nekad ume da bude malo grublja? - upitao je voditelj.

- Nije sve to lako. Nekad mi to nije jasno - kazao je Ša.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading