Anđela Šparavalo
Foto: Printscreen/Printscreen/Pink.rs

Roditelji Anđele Šparavalo ne mogu da se pomire sa njenom emotivnom vezom sa Bojanom Pavlović, a komšije njene porodice potvrdile su da je njenoj majci jako loše zbog svega što gleda u Eliti.

Anđela Šparavalo

Foto: TvPink

 

Naime, salon Aleksandre Šparavalo već neko vreme je zaključan. Ona je zbog sramote bila prinuđena da zatvori svoj lokal, a ono što njeni sugrađani mogu da potvrde, jeste da je Anđelina majka u jako lošem stanju.

- Po svemu sudeći, natpisi da ona slabije radi jer se ne oseća dobro zbog svega što joj ćerka radi u Eliti su tačni medijski  - rekao je novinar koji je posetio salon.

- Njena majka je zatovrila salon zbog svega, nije joj lako. Iskreno, ja mislim da će Bojana i Anđela opstati zajedno i verujem da ona priča istinu - rekao je stariji sugrađanin.

Bojana Pavlović

Printscreen

 

- Anđelu znam iz grada, ona je fina devojka. Znam joj majku i čuo sam da je zatvorila salon zbog svega što se dešava. Mi se nismo družili, ali znam da je imala momke, bila je sa mojim drugom, ali ne znam šta joj je sada. Drug ništa ne govori o njoj jer ga mi zezamo - rekao je Anđelin poznanik iz škole a "Pink".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading