Anđela Šparavalo
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Poznato je da roditelji Anđele Šparavalo ne podržavaju njenu vezu sa Bojanom Pavlović, a komšije njene porodice otkrile su sve detalje o učesnici Elite i njenim roditeljima.

- Ma ona je budala, lepa devojka, bila pametna, i sada našla ono, loše... Ona i dalje trči za njom, a roditelji su joj sve rekli. Šta ona misli... - rekla je komšinica pa dodala:

- Roditelji su nju vaspitali, ali ne vredi, ona sve laže, njoj su raditelji sve pružili, a ona onako da laže.

Anđela Šparavalo

Printscreen

 

Komšija koji poznaje Anđelinog dedu ima više razumevanja za njenu ljubav:

- Šta ima deda da kaže, malo se ljuti, ali to je njen izbor, nema pravo iko da se ljuti, jer to je njen život - dodao je komšija.

- Poznavajući njenu porodicu, njenog dedu, majku, ono ponašanje je nedopustivo. Oni nemaju šta da kažu, nemaju komentara, i ja imam decu, znam kako je to. Ja njih ne mogu ni da pitam išta, znam joj dedu po ocu. On je častan čovek, znam šta je sve radio za porodicu, zemlju, za Srbiju - rekao je sugrađanin koji poznaje Anđelinog dedu.

Anđela Šparavalo

Foto: TvPink

 

Anđelin prijatelji otkrili su kakva je ona bila pre rijalitija:

- Nas dve smo trenirale zajedno, tada je bila normalna, a ovo sada mi je čudno što je sa devojkom, ne znam šta joj je to trebalo. Ona je imala momke, svi su pričali o njoj, uvek je bila opuštena, a sada je toliko stegnuta, nije mi jasno šta joj se desilo. Ovo je mali grad, svi su u šoku, niko ne podržava to - rekla je njena drugarica za "Pink".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading