Anđela Đuričić
Foto: Alo/Foto: privatna arhiva

Anđela Đuričić je još tokom "Zadruge 5" ispričala kakva je tragedija zadesila njenu porodicu.

Naime, pre nekoliko godina njen rođeni brat poginuo je u saobraćajnoj nesreći i zauvek zavio porodicu u crno. Ona o tome nerado govori, ali se sada prisetila brata i dana kada bi mu slavila rođendan da nije sve pošlo po zlu.

Ona je najpre napisala "Nedodatejš mnogo", a potom je objavila tekst od kojeg suze same idu.

Anđelin brat

Foto: Printscreen/instagram

 

- Prošlo je mnogo, umesto svećica na torti za tvoj rođendan, ostavljam bele ruže na tom hladnom kamenu, gde je tvoja slika i datum kada si otišao da spavaš - napisala je Anđela Đuričić.

Podsetimo, ona je o tragediji nerado govorila u rijalitiju:

- U jednoj letnjoj noći, kad sam mislila da ne može više ništa da se desi, desila se jedna smrt, pa druga, dešava se da osoba sa kojom sam odrasla, isto eto umre. Kad sam ja kući, tri, četiri minuta kad je izašao, desi se ista situacija. Tako je, da, to mi je rođeni brat - rekla je Anđela, a onda u suzama nastavila:

- Bila je situacija, letnji period. Sedim u kući, smejemo, pričamo i zezamo se i samo u jednom trenutku...On je tu noć pospremio sobu, a to nikad nije uradio. Posle toga smo sedeli zajedno, i on iz čista mira ode da naspe gorivo. Pošao je tamo i kad se vraćao, eto na putu se zadesilo stablo, koje je palo na put. Prošao je tu krivinu dva minuta pre toga. Bio je u autu, ne u motoru...Na kraju krajeva je pokušao da izbegne, ali nije uspeo. Taj trenutak kad si sedeo sa nekim pre pet minuta, pa nazovu oca i kažu to. To su neki momenti, gde je u meni bio šok, nisam mogla da prihvatim i nisam bila svesna. Najbolniji trenutak je što smo moji roditelji i ja tada shvatili da je kraj - opisala je tragediju jecajući pre dve godine.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading