Stanislav
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Učesnik Elite, Stanislav Krofak, nedavno se uselio na imanje u Šimanovcima. 

Bivši dečko Mione Jovanović svojim ulaskom napravio je pravu pometnju u vezi Ša i Jovanovićeve, a juče se potegla tema o ljubomori i posesivnosti u vezi. 

Stanislav je tokom svog izlaganja u Beloj kući istakao da ne podnosi ljubomoru u vezi i da odmah prekida odnos kada vidi neke "signale" posesivnosti koji mu se ne dopadaju.

On je tom prilikom izjavio da nikada nije bio nasilan prema ženi i da nikada nije podigao ruku na lepšu polovinu, već je sve situacije rešavao razgovorom i mirnim putem.

Sada se na Jutjubu pojavio snimak koji je pokrenuo lavinu komentara. Snimak je zabeležila nadzorna kamera ispred stana u kom je navodno Krofak boravio.

Stanislav

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Ispred stana se pojavila jedna žena koja mu je zvonila na vrata, dok se druga krila kod kapije. Kada je Stanislav otvorio vrata i ta druga devojka je ušla u dvorište i stala ispred stana kako bi se suočila sa njim. Tada se desio sukob između njih. 

Oni su se raspravljali na pragu stana, a kada je Stanislav pokušao da uđe u stan, devojka je krenula za njim. On ju je odgurnuo u nameri da je spreči da uđe. Držao ju je za ruku i sprečavao je da uđe na njegov posed. Ona je krenula da pada niz stepenice, a on ju je uhvatio za ruku i zadržao je. Snimak se završava tako što Krofak uzima telefon i zove nekog. 

 

 

Korisnici društvenih mreža tvrde da je Stanislav na snimku iako nije poznato da li je ovaj snimak namontiran.

Komentari ispod snimka krenuli su da se nižu neverovatnom brzinom: 

- "Ludača, pokušava nasilno da ušđe u njegov stan", "Koliko vidim da je dotična pokušala da uđe u stan nepozvana", "Šta je tu strašno? Devojka je htela da uđe u njegovu kuću, on joj nije dozvolio i pozvao policiju. Tako se to radi" - samo su neki od komentara ispod videa.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading