Nenad Aleksić Ša
Foto: Printscreen/Printscreen/Pink.rs

Jelena Batos, bivša učesnica rijalitija Zadruga, postala je poznata kao bivša devojka Nenada Aleksića Ša, koji je privukao pažnju svojim kontroverznim ponašanjem u rijalitiju "Elita 7".

Prema Jeleninom mišljenju, Ša se sve više blamira svojim postupcima.

Jelena često iznosi svoje stavove na svom Instagram profilu, poznata po tome što ne drži jezik za zubima.

Miona i Ša

Preentscreen

 

Ovog puta, direktno je prokomentarisala Šino ponašanje. Ono što ju je posebno iritiralo bilo je Nenadovo ponašanje prema Urošu Staniću, za kojeg je sam priznao da jedino on može da ga izbaci iz takta.

Jelena je na Instagram profilu objavila snimak sukoba Nenada i Stanića, a uz video je objavila status, apelovajući da je reperu potrebna stručna pomoć zbog njegovog ponašanja. 

nenad alkesic

Foto: Printscreen/instagram

 

- Odvratno, njemu stvarno treba stručna pomoć! A gdeu su sada Aneli i Janjuš da stanu na njegovu stranu kao on na njihovu? Maja bi prva uskakala, što jest jeste - napisala je Jelena Batos o Nenadu Aleksiću Ša na Instagram profilu. 

Podsetimo, svi takmičari u rijlitiju ne mogu da veruju kako se Nenad ponaša i koliko je nesiguran u vezi, pa su ga mnogi nedavno kritikoval

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Dragan Niš

13.03.2024 10:35

Ma kakav Janjuš i Aneli?! Šta je sa produkcijom i nultom tolerancijom na nasilje?Zašto ovaj psihić nije kažnjen jer je u par navrata ozbiljno pretio i gađao Uroša??

ZAZA

13.03.2024 11:09

ŠA NA LEČENJE PODHITNO, I KZNA ZBOG UROŠA!