Marija i Miljana
Foto: Privatna arhiva/Foto: Printscreen/instagram

Miljana Kulić i Darjan Radomirović prepustili su se strastima jutros rano ispod jorgan planine. Nije im smetalo ni što su oko njih svuda cimeri s kojima dele Belu kuću, a na kamere su odavno zaboravili.

Ovog jutra su imali i publiku, a sada se tim povodom oglasila Miljanina majka Marija Kulić. Marija je oštro od starta protiv vrelih akcija pred kamerama, ali joj je jasno da na to ne može da utiče:

- Ne interesuje me, njen problem. To su za mene boleštine, kad čujem trojke, četvorke, ja sam konzervativna žena i nikada nisam odobravla takve stvari i razumela. Imaju pravo da rade šta hoće i da pričaju u rijalitiju šta hoće, Miljana nije u tom fazonu, i nakon onog jučerašnjeg intervjua, da ne zna što to radi, da joj je dosadno, i da joj treba samo neko, da zagrli i poljubi - izjavila je Marija i dodala:

Miljana i Marija

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Što joj to treba ja stvarno ne znam, da ona ne može da povede toliko računa o svom ponašanju van svake pameti mi je, više nije za komentarisanje već za ignorisanje. Ako nju nije sramota mene još manje, moje je bilo da kažem, ja sam je kritikovala, njen život nekka radi šta hoće - rekla je Marija za Pink.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading