Aleksandra Nikolić
Foto: Alo/Printscreen

Kako Alo! saznaje od pouzdanog izvora, Aleksandra Nikolić primljena je u bolnicu početkom ove nedelje zbog bolova koje je osetila u stomaku i blažih kontrakcija.

- Aleks je primljena na pregled zbog bola koji je osetila, ali je ubrzo utvrđeno da nema razloga za brigu i da je sve u redu i sa njom i sa bebom. Po savetu doktorke koja joj vodi trudnoću, a čiji suprug će je poroditi u Narodnom frontu, do porođaja samo treba da miruje i da izbegava stres, pa je na kratko zadržana da bi je pratili. Krenule su rane kontrakcije i primljena je kako bi joj smirili iste, to je sve - otkriva za Alo! izvor blizak Aleksandri i dodaje:

Aleksandra Nikolić

Foto: Printscreen/instagram

 

- Aleksandri je određeno mirovanje do porođaja, a pošto je sve u najboljem redu, puštena je kući. Iako se uplašila zbog bolova i jakih, čestih kontrakcija, beba i ona su dobro, pa nema razloga za strah i paniku budući da se i sama uverila da je sve pod kontrolom. Aleksandra se malo uspaničila jer se bliži porođaj, ali to je normalno. Bitno je da je sa njom i bebom sve u redu. Aleksandra sada jedino treba da miruje i odmara se - dodao je izvor za Alo!.

Podsetimo, kako je Alo! pre nekoliko nedelja pisao, Aleks će se poroditi u Narodnom frontu. Porodiće je načelnik jednog od odeljenja te bolnice na čijoj je privatnoj klinici i vodila trudnoću. Planira prirodan porođaj, i još uvek razmatra da li će odabrati epidural budući da se ne plaši bola i da se nada da joj neće biti potreban - naveo je tada izvor za Alo.rs

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading