Ava Karabatić
Foto: Alo/Alo

Starleta Ava Karabatić kandidovala se za parlamentarne izbore u Hrvatskoj. Kako kaže, lečenje od alkohola pomoglo joj je da sazri i shvati šta želi, a sada je za Alo! otvorila dušu i otkrila sve detalje.

Ava Karabatić

Alo

 

Kako tvrdi da nema šta da sakrije, te da se ne stidi svoje prošlosti, ona se osvrnula na najmračniji period svog života, a to je period kada je prekomerno konzumirala alkohol.

- 20. septembra sam izašla sa klinike i odmah krenula da radim. Ja do svoje 32. godine kap alkohola nisam popila, a kamo li neke ilegane supstance, to nikada nisam niti ću. Međutm, ja sam iz dosade krenula da pijem i bila sam najgora, "solo drinker". Dok sam radila na televiziji, morala sam sa čašom šampanjca da nazdravim, ali ovo je bilo nešto potpuno drugačije. U sedam ujutru se budim, jer se tada otvaraju prodavnice i odmah idem da kupim alkohol. Dnevno popijem po deset unučića pelinkovca. Alkohol je veće zlo od droge, jer je dostupno uvek i svuda.

Nakon dve i po godine koje je, kako kaže, bacila, Avini roditelji primetili su da moraju da joj pomognu. Njen otac odveo ju je kod psihijatra, a nakon razgovora sa njim uputila se u kliniku za lečenje od bolesti zavisnosti, koja je bila zatvorenog tipa.

Ava Karabatić

Alo

 

- Pre klinike sam pokušala da se izlečim nekakvim tabletama koje sam nabavljala iz Francuske. One su mi zgadile alkohol, ali samo na 20 dana, nakon toga sam poklekla i ponovo krenula - priznala nam je ona, pa nastavila:

- Mislila sam da je veoma teško otići tamo, ali ja sam se samo spakovala i ukrcala u vozilo koje me je odvelo na ostrvo Rab, gde se nalazi ta bolnica. Tamo je sve bilo kao u vojsci, imali smo kantinu, striktno ustajanje rano ujutru, razgovore, radionice... Bilo mi je bolje, kod kuće sam grizla jastuke, čak i sopstvenu ruku, pokušavajući da odolim alkoholu. Na to sam gledala kao na peti rijaliti. Ušla sma unutra i nema izlaza do finala, a potom do pobede i tako sam uspela.

Za kraj, starleta nam je otkrila da li joj je ljubavni život podjednako turbulentan i pun dešavanja kao i poslovni.

Ava Karabatić

Alo

 

- Ja sam dve i po godine bila u vezi samo sa pelinkovcem, tada mi se sve u glavi promelino. Nisam nikada imala faze da sam „radila u prometu“ ili se tukla, ali nije mi bilo bitno ništa osim da imam alkohol u kući. Bila sam biljka koja izlazi samo u prodavnicu kako bi kupila alkohol. E, sada kada sam rešila zdravstveno stanje, rešila sam da se prvo posvetim svom izgledu. Skinula sam 17 kilograma. Bila sam otečena od tečnosti u orgaizmu. Kada budem dovela izgled do savršenstva, onda ću da sređujem i ljubav.

Ava je vaoma aktivna na društvenim mrežama, te je obećala da će objaviti video koji je već snimila, a u kojem je ispričala sve detalje o njenoj zavisnosti, lečenju i izlečenju. Njenu ispovest fanovi će moći da pogledaju na njenom Instagram profilu, kao i TikTok nalogu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading