Marija Kulić
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ilustracija

Bivša zadrugarka Marija Kulić zgrožena je ponašanjem Ivana Marinkovića, naročita u situacijama kada vređa njenu ćerku i majku njegovog deteta, Miljanu Kulić. 

Kako ona ističe, Ivan u rijalitiju više nema svrhu, pa mu je samo ostalo da bude provokator. Kulićeva je šokirala otkrićem da joj se javilo nekoliko osoba koje navodno planiraju da pretuku Ivana zbog ophođenja prema Miljani. 

- Govno jedno smrdljivo, kad on nije umro od ciroze jetre, neću ni ja. Trenutno nemam bolest koja bi me dovela tako brzo do smrti. On je đubre neotesano, smrad jedan težak. Pišu mi ljudi na Instagramu da čekaju da izađe da ga polome, i njega i smrdlju skraćenog (Bebicu).

Ivan Marinković

Printscreen

 

Ona se dotakla i Ivanovih planova da nakon rijalitija pokuša da oduzme starateljstvo nad sinom Željkom. 

- Nema ništa od toga, samo Miljanu nervira, provocira, jer zna da joj je to najbolnija tačka. On je čovek bez empatije, osećaj za dete nema, niti će ga ikada stvoriti u životu. Samoživ je, nema osećaj ni za jednim, ni za drugim detetom. Folira se tamo:"Beko moja", hoće da pokaže da je mnogo fin, a ološ je težak. Žao mi je što sam mu prošle godine pružila šansu da se zbliži sa Željkom, ali da nisam, ne bih bila načisto sa sobom. Jesam, dokazao je po stoti put da je g*vno i to je to. Da sam ove sezone tamo, Željko bi morao da bude sa mnom, a Ivanu ne bih dala ni da priviri! On i Jelena su ušli u rijaliti četiri dana pre Nove godine, nije se setio Željku paketić da pošaljen. Zna da ide tamo gde će da ga pitaju nešto o tome, a on ništa... Mene bi bilo sramota, pa i od naroda.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading