Anđela Šparavalo
Foto: Printscreen/Printscreen

Učesnica Elite, Anđela Šparavalo, pre dve noći imala je razgovor sa roditeljima. 

- Upropastila sam porodicu, svašta sam uradila mojima, sve zbog veze sa Bojanom! Ne znam šta će da se desi ako se stanje pogorša, majka mi plače, otac je van sebe! Molila sam ih da mi pokažu brata, nisu hteli, tako da ja više ne znam šta da radim. Jedva trpim ovaj haos koji sam sama napravila, ali šta da radim. Plašim se da se nešto ne desi, baba mi se šlogirala pre neki dan, a moji mene krive. Ko zna šta sve pričaju kod kuće - ridala je Anđela, ali se Bojana trudila da je pusti, kako ne bi dolivala ulje na vatru. 

Anđela i majka

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Naime, nakon što je Anđela ugledala oca briznula je u histeriju, a onda joj je on očitao na grub način lekciju. 

- Sine, jesam li ja takav zlikovac? Sine, jesam li te nekada udario u životu? Jesam li te ja kupovao novcem? Jesam li plaćao sve tvoje? Ti kažeš da nemaš očinsku ljubav, ti nisi dobro, veruj mi! Ti si izgubila, čoveče! - rekao je Anđelin otac, pa nastavio:

 - Ti pričaš laži! Ti hoćeš da budeš žrtva, da bi se dodvorila Bojani! Nemaš ti tragediju, kao ona! Ne možeš da budeš kao ona! Ti imaš Stokholmski sindrom sine, pitaj nekoga šta to znači! Sama si sebi napravila problem, ne želimo da budeš sa ženom!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading