Anđela Šparavalo
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Veza Anđele Šparavalo i Bojane Pavlović, započeta od samog ulaska u rijaliti "Elita", suočava se s izazovima, posebno kad je reč o odobravanju Anđeline porodice, naročito njene baka Zorice.

- Imala sam infarkt, ugrađen mi je stent... Imala sam već jedan i sada drugi, otkad je Anđela ušla u "Elitu". Treći ne bih preživela. Imala sam drugi infarkt zbog stresa, zbog svega što ona tamo radi, evo, i sad sam se uzbudila dok pričamo! Meni je mnogo žao mog deteta, ne mogu da se smirim - ispričala je baka.

Anđela i Bojana

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Zorica navodi da zbog unuke i njene partnerke neretko poseže za lekovima za smirenje.

- Anđela me je toliko razočarala... Šta mi je sada uradila, ovo je strašno! Na vezu sa Bojanom ne gledam nikako, to je najgore što može da postoji na svetu! Porodica Šparavalo i moja porodica Jeftić su bile cenjene porodice u Uroševcu, to možete svakog da pitate. Ovo, što nam je ona uradila, ovo je strašno! Ne možemo da prihvatimo da je sa Bojanom, sa ženom. Ona dođe kod mene, kaže:"Bako, vidi sa kim se zabavljam", pa mi pokaže slike dečka. A ovo sad... Strašno, ja nemam reči. Ne znam šta je sa tim detetom, ovo nije ona, verujte mi, kunem vam se u dvojicu sinova! Imam 73 godine, ja ovo ne mogu da prihvatim ni da preživim! Kad vidim da se njih dve ljube, odmah popijem dva bromazepama, zbog nje pijem lekove. Ili sklonim, promenim kanal, a volim da gledam, da vidim gde je, šta radi - navela je gospođa Šparavalo.

Anđela Šparavalo

Foto: TvPink

 

Takođe, Šparavalo je demantovala i Anđeline navode da je u lošem odnosu sa njenom majkom.

- Verujte mi, sa mojom snajkom sam kao sa svojom ćerkom, ona mi je rekla da se sa mnom bolje slaže od svoje mame! Sto puta mi je to rekla. Uvek sam joj se našla, da pričuvam decu, da spremim ručak, pozovem ih, budemo kod mene u dvorištu, uživamo. Živeli su kod mene u kući, na spratu, četiri godine, ali nije bilo uslova ovde, gore nema vode, kupatilo, kuhinja... Ne mogu mladi da budu ovde, pa su otišli privatno da stanuju. Ja vam pričam istinu! Ne znam šta je Anđeli, pa tako laže. Pitajte komšiluk, bolji odnos svekrve i snaje ne postoji ovde u gradu - priča baka Zorica, koja unuku ne želi da vidi na sopstvenoj sahrani - govori Zorica.

Anđela Šparavalo

Foto: TvPink

 

- Šta nam je to napavila Anđela, strašno! Ja ne znam gde će ona posle, stvarno ne znam. Kod mene neće sigurno! Možete slobodno da joj poručite da mi ne dolazi na sahranu, nikako, nikako! Nikako! Toliko sam se razočarala! Samo nek se odvoji od Bojane i sve će biti u redu, da ja dočekam praunuče... Ovo nije dobro - ispričala je baka, prenosi Espreso.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading