Milena
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Tokom emisije "Nominacije" u Eliti Milena Kačavenda do detalja je analizirala Samira Ramovića koji je otvoreno zaljubljen u nju.

- Samire, od samog starta smo se super družili. Rekla sam ti da ti je lako da govoriš da je lako bitisati u rijalitiju ako nikoga ne komentarišeš. Razumem tvoj razlog ulaska u rijaliti svakako. Našli smo gomilu sličnosti, shvatili smo da imamo neke slične poglede na život. Proveli smo lepe dane dok smo se družili. Napumenula sam ti sve, kakav pritisak imam kada je priča u rijalitiju u pitanju. Nikad ti nisam dala povod da pomisliš da će među nama biti nešto više od druženja. Tvoja deca ne razumeju šta se dešava ovde, a moja da - ispričala je Milena kroz suze i nastavila:

Milena Kačavenda

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

 

- Rekla sam ti da neke stvari ne radiš, a ti si ij opet radio Imaš pregršt kvaliteta, dobra si osoba, ali ne shvataš neke stvai koje meni smetaju. Ja sam tebe doživela kao normalnog mupkarca, a ne kao budaletinu. Sve više mislim da si ti neko ko radi sve ovo kako bi bio primećen. Smatram da sebi štitiš za*njicu. Ne bih da pričam o nekim detaljima. Jedno pričaš, drugo radiš.Da sam pametnija bila na početku, odmah bih te distancirala od sebe. Mislim da si dobar umetnik i čovek i veoma porodičan čovek. Mene s ljudski uvredio i pred toga što me nisi vređao. Molim te da držiš distancu od mene. Šaljem tebe, Samire - kazala je Milena.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading