Filip Đukić
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Bivši rijaliti učesnik i voditelj Red televizije, Filip Đukić, šokirao je publiku jutarnjeg programa kad se u emisiji pojavio našminkan i obučen kao Džoker, čuveni negativac iz stripova i fimova o superheroju Betmenu.

Voditelj je svoju je podelio video sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram, uz dobro poznatu repliku "Why so serious?!" (zašto si tako ozbiljan, prim.aut) i izazvao opštu buru na mrežama. 

Filip Đukić

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsetimo, Filip Đukić i Paula Hublin nedavno su raskinuli višegodišnju vezu. On je ostao da živi u stan u kom su bili, dok se Paula vratila u Hrvatsku. Oni su često isticali da će svoju ljubav krunisati brakom. 

- Sledeće godine, na proleće, kraj meseca, na moj rođendan, planiramo da napravimo svadbu. Neće biti klasična svadba, u crkvi se nećemo venčati. Napravićemo nešto po svom, biće kao da si na festivalu - rekla je tada Paula, dok je Filip dodao:

- Sve će biti po našem ukusu, ne volim sve one običaje, kupovina mlade, gađanje jabuke, nisam taj tip i to se vidi po mom izgledu. Nismo u tom fazonu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading