Jelena Krunić
Foto: Alo/Foto: Printscreen/instagram

Jelena Krunić, danas influenserka, a nekada starleta i rijaliti učesnica, javnosti je postala poznata ulaskom u "Farmu", da bi kasnije u "Parovima" i "Zadruzi" nastavila svoju rijaliti karijeru.

Ona je duže vreme odsutna na javnoj sceni, a sada je u emisiji "ŠouBliz" progovorila o svojoj prošlosti i fatalnoj ljubavi koja ju je umalo koštala glave.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HYPE TV (@hypetv.rs)

 

Naime, Jelena je javno priznala da je pokušala da izvrši suicid, te do detalja ispričala detalje turbulente veze kao i raskid sa partnerom koji ju je varao.

Krunićeva se prisetila svog odnosa sa bivim momkom Danijelom Savićem, koji je čak ušao u rijaliti sa njom, a potom je prevario više puta.

- Varao me je ko zna sa kim sve! Kada mi je bilo najteže, gurnuo me je u blato! On je mogao, pošto se predstavlja kao alfa muškarčina, samo on je mogao da me izvuče iz svega, spakuje kofere i izvuče iz pakla. A varao me je, sa ko zna koliko njih. Nakon raskida mesec dana tražio je da se pomirimo. Ja sam samo htela da ga pogledam u oči da vidim da li ga još volim. Volela sam ga tada najviše na svetu - govorila je Jelena za Hype, pa otkrila da joj je upravo čovek kojeg je najviše volela želeo smrt:

NAKON PRELJUBE DEČKA POKUŠALA SUICID Jelena Krunić zatrudnela sa najpopularnijim pevačem, pa morala da prekine trudnoću

Foto: Printscreen/instagram

 

- "Da bog da umrla" i "od tebe ništa neće biti", te reči su me najviše pogodile.

Jelena je pre Danijela imala ljubavnu vezu sa Vladom Matovićem, pevačem bivših “Elitnih odreda”. Sa njim je ostala u drugom stanju, a onda je morala da pobaci njegovo dete.

SOS linija na koju se mogu javiti osobe koje pomišljaju na samoubistvo je 080/309-309, opcija 1. Servis je besplatan a stručnaci koji pružaju pomoć na ovom broju rade 24 sata dnevno, 365 dana u godini.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading