Sita
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Prethodnih nedelja mediji su brujali o ratu sestre učesnice Elite Aneli Ahmić, Site i Anelinog bivšeg muža Asmina Durdžića.

Naime, sve je krenulo kada se pojavio Asminov eksplicitni snimak na kome je kako Durdžić tvrdi upravo Sita, što je ona porekla, te su se pojavile mnoge tvrdnje i dokazi da je na snimku neko drugi.

Sita je zbog Asminovih optužbi rešila da potraži pomoć kako bi dokazala da ona nije na snimku i da Asmin laže. Sita je tada na svom instagram profilu napisala:

- U potrazi sam za osobom koja se profesionalno bavi sa sledećim: neko ko može sa fotogreafije da skine stiker-smajli (i samim tim otkrije ono što je sakriveno) i osobom koja moće da dođe do IP adresa. Pošo imam par profila koji su veoma zanimljivi. Takođe da se zna ko god pokušava da ubedi neke osobe da ja stojim iza nečega, a veze nemam ni sa čim, jer ja iza čega stojim kažem transparentno, poručujem im da znam ko su jer su to isto radili i nekada pre, zavadili me sa nekim ljudima preko lažnih profila, ovaj put ću ih pronaći po adresi sa koje pišu i dokazati ono što znam godinama. Pišite mi u Inboks. - napisala je Sita.

Sita

Foto: Printscreen/instagram

 

Međutim, Siti su se verovatno mnogi ljudi javili kako bi joj pomogli, te joj je inboks na društvenoj mreži Instagram zablokirao, pa se oglasila na svom storiju:

- Ekipa, inboks mi je zatrokoirao, svi koji mi pišete, javljam vam se čim pre rešim ovaj problem. Vidim da mi poruke stižu ali ne mogu da ih slušam - napisala je Sita i stavila srce, što je znak da su verovatno mnogi spremni da joj pomognu u raskrinkavanju Asmina.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading