Milena Kačavenda
Foto: Printscreen/Printscreen

Milena Kačavenda, u narodu poznatija kao kuma, vedri i oblači u rijalitiju. Ona se i te kako dobro snašla na imanju u Šimanovcima, čak ima i udvarača od kojeg joj se diže kosa na glavi.

Da sve bude još zanimljivije, na Milenu su ljubomorne i mnoge mlade takmičarke, a Milica Veličković je čak raskinula sa Terzom jer je blizak upravo sa kumom.

Dakle, kuma je dokaz da su godine samo broj, a sada je pokazala i čime raspolaže kada se pojavila u dekoltiranom topu u pušioni. Ta slika je završila i na mrežama, pa su mnogi imali komentare na ovo kumino izdanje:

- Kolike grudi ima kuma Kačavenda! Volim mamice sa prirodnim velikim grudima. Uh, ne bih se 5 dana skidao sa kume, predobra - stajalo je u opisu fotke, a onda su usledili komentari:

"Vrela kuma", "Nisu prirodne", "Kako znaš", "Tako što je pričala o ugradnji istih", "To nisam znao! Auuu... čuj, kuma dobra silikonjuša", "Nema veze, opet bih ja to malo opipao", "Prava lepota", "De ti? Jašta, opasna je ona a ja mlad naivan, mislim da bi me prebila posle", "Ma ne, ona samo puno laje! Slobodno ti. Pas koji laje ne ujeda, uprazno laprda. A možda ti spremi i punjene paprike. Ima pun zamrzivač sandučar od pokojnog verenika" - nizali su se komentari.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading