Anđelo i Maja
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Učesnica Elite 7 Maja Marinković i Anđelo Ranković poznaju se godinama, a tokom njihovog boravka u Zadruzi njen tadašnji partner Marko Janjušević Janjuš otkrio je da su se dopisivali, što su Anđelo i Maja i sami priznali.  

Iako je Anita veoma ljubomorna i nesigurna u vezu sa Anđelom, Ranković je veče proveo u društvu Maje Marinković, njih dvoje su prijatno razgovarali, a to su primetili i mnogi korisnici društvenih mreža.

Inače, Anita i Anđelo imali su dosta nesuglasica prethodnih dana koje su pokušali da izglade, ipak nije im pošlo za rukom. Budući da se svakodnevno susreću sa brojnim negativnim komentarima njihovih cimera, jako je teško održati stabilnost veze, a kada se na to doda i međusobno nerazumevanje, mnogi prognoziraju da je raskid sve bliži.

Čini se da su oboje svesni da je raskid na pomolu.

Anđelo i Maja

Foto: Printscreen/instagram

 

Anđelo je za vreme sinoć sedeo na kauču sa Majom i kada su cimeri bili protiv nje upućivao joj reči podrške. 

Anita je ubeđena da će Anđelo i Maja završiti zajedno u izolaciji, kao ovonedeljni potrčci, a po svemu sudeći ne bi bilo čudno da upravo  Marinkovićeva bude razlog raskida.

- Spavaj, boli me ku**c. Ja sam ti rekla da će ovaj klošar jedva da dočeka da te stavi sa nekom devojkom u izolaciju, ja to ne želim - rekla je Anita Anđelu, tokom sinoćnje svađe, a on je jedva čekao da ode na spavanje.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading