Miljana i Anđela
Foto: Privatna arhiva/Preentscreen

Miljana Kulić trenutno uživa u vezi sa Darijanom Radumirovićem. Istina, prate ih pojedine svađe i rasprave, ali uglavnom opstaju.

Međutim, pitanje je šta će se desiti kada Miljana sazna još jednu istinu o Darijanu. Naime, kako je istakla Bojana Pavlović, Darijan je pre veze sa Miljanom, bio lud za Anđelom Šparavalo.

- Ti si jedna pi*ketina koja beži od svega živog, ti bi prodao najrođenije ovde. Upao si u depresiju zbog Anđele jer ti je bacila rovca ovde. Ti i ja smo bili drugari, ti si mene izdao zbog Anđele i tad smo prekinuli komunikaciju - rekla je Bojana.

- Ti si jedna od retkih o koju sam se ogrešio ovde i napolju. Meni je bilo glupo zbog toga i zato nam je prestao odnos. Nemamo mi šta da pričamo ovde, ona je meni skakala na krlače i igrali smo se ovde. Nije bilo tu nikakvog kontakta - vadio se Darijan.

- Anđela je terala inat meni i zato je počela sa tobom da flertuje, ti si bio emotivno nestabilan i poklekao si u tom trenutku, da bi ona rekla da se sprdala sa tobom i ti si upao u depresiju - rekla je Bojana.

- Mi smo samo igrali isšred Sneže, sprdali smo se. Ja tačno znam šta radim ovde i svestan sam svega - zaključio je Darjan.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Slavica

24.02.2024 19:07

Miljana Kulić ie bolesnik. Zašto ima velike privilegije pa je stalno vraćaju.