Milena i Samir
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Milena Kačavenda, ponovo je bez imalo ustručavanja ušla u brutalan sukob sa Samirom Ramovićem.

Da se strasti ne smiriju govori i činjenica, da je Ivan Marinković pokušao poput "drvenog advokata" da pojasni Mileni detalje razgovora sa Samirom, a tema je bila njen odnos sa Terzom, međutim nju je to dovelo do faze ključanja i nastao je sukob:

- Ja nisam to komentarisao, ko god se pogledao u kući, konstatovali su: "Au", to je bila svačija reakcija. Ja sam odmah rekao da to nije normalno. Ja sam rekao da Terza nije smeo da dozvoli da ti, koju smatra majkom, mu stavljaš nogu. Za mene je Milena kriva jer je to dozvolila, to sam ja rekao i tu je bio kraj. Mića odlazi u radio i kaže bez svih nas, smiruje situaciju između Milice i Terze, a ne pominje nikoga. Ja sam rekao: "Slažem se da je između Milice i Terze problem nešto peto, ali je bio šok kada smo to saznali" - rekao je Ivan.

 - Šta bre nisu znali, cela kuća zna to - rekla je Žana.

- Ko je bre on (Samir) da meni komentariše ovde?! Stavi maramu na glavu i m*š u pi**u materinu, muž mi nije to radio, ti ćeš da sis***rcu - urlala je Kačavenda, a onda je Samira polila kafom.

Inače, javnost je do nedavno brujala o odnosu Milene Kačavende i Samira Ramovića, koji su bili veoma bliski, a on je čak i priznao svoje emocije i namere prema Kačavendi.

BONUS VIDEO

services.brid.tv

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading