Maja Marinković
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Rijaliti učesnica Maja Marinković, izrazila izrazila je svoju zabrinutost u vezi sa psom Vesnom i Aneli Ahmić.

Primetila je da je Aneli nepristojno postupila prema psu, što je izazvalo njenu reakciju. 

- Videla sam ja šta ona radi. Polako, ja ću da joj presudim! Ćuška kuče ispod stola, gora je lagano nogom, misli da je niko nije video! Beštija jedna! Ona pre podne mrzi sebe, popodne ceo svet! Svi joj smetaju, pa i pas! Ona je sva nadmena i ovde ne može ljude da gleda očima! Uzela je nešto da sprema, posle je jela i samo bi da je niko ne dira - pričala je Maja cimerima, dok je Aneli spavala. 

Inače, Maja je nedavno iskoristila je priliku da se poigra sa psom Vesnom dok Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša nije bilo u Beloj kući. Dok je Vesna bila u njenom naručju i dok se Maja igrala sa njom, ona je žestoko oplela po Aneli i Janjušu.

- Kod mene uživa, a tamo se napuni negativnom energijom. Vesna, da li voliš teta Maju? Voliš! Najviše! - krenula je Maja, pa nastavila:

- Ti bi malo da se igraš? Željna je igre. Ja ću da ti dam igračkicu, ali nemoj da kažeš onom čiki (Janjušu) i onoj tamo (Aneli) što spava i baš je briga da se sa tobom igra - dodala je Marinkovićeva.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Nena

21.02.2024 20:05

Ova Maja je stvarno bolesna... Koji je ovo Level sujete, Wtf... Kada sam pročitala da je progonila Lunu i Marka i onda kada su dobili dete. Čuje da su slasti u Galeriji eto nje, oni odu kad ona uđe, ona za njima... Negde sam pročitala da su je Gagi i ekipa je terali u Knezu kada ih je spopadala dok su sa detetom bili na sladoledu, znam da je Taki vadio iz murije.. Čak je slala oca u Crkvenicu da prati Cara, progonila njega i trudnu Aleksandru, čovek se nije osećao bezbedno u BGD jer mu je sa ocem i Kristijanom pravila sačekuše... Ona očigledno da muškarce koji su je odbili ili nisu hteli sa njom ništa ozbiljno, ne želi da vidi srećne...